Job description

Jr. Business Intelligence Consultant

Ben jij op zoek naar de mogelijkheid om “de expert” te worden als het gaat om Next Generation IT rondom Business Intelligence, Data Analysis, Data Visualisatie en Data Management? Dan is een rol als Accenture BI-Consultant de functie voor jou! P

Als BI Consultant zal je continu bezig blijven met het verdiepen en verbreden van je kennis en vaardigheden op het vlak van BI, Analytics en data management. Je werkt mee aan projecten bij grote nationale en international klanten, tevens maak je deel uit van een wereldwijd BI- netwerk. Je draagt bij aan de ontwikkeling, de oplevering en het onderhoud van business intelligence oplossingen, gebaseerd op alle best- in- class technologieën.

Je helpt mee onze klanten optimaal gebruik te laten maken van de zeer uitgebreide mogelijkheden van business intelligence in elke mogelijke best- in- class technologie en ontwerpt, programmeert, test en implementeert o.a. complexe dataflows, datamarts, rapporten en dashboards, zodat deze voldoen aan functionele en technische eisen. Daarnaast wordt je vroegtijdig ingezet op strategische BI-projecten bij de klant en bent medeverantwoordelijk voor het opleveren van inhoudelijk goede oplossingen.

Accenture Digital Technology
Accenture Digital Technology helpt klanten om de kracht van digital in te zetten om groei te stimuleren, nieuwe manieren te vinden om waarde te creëren en hun organisaties te transformeren. Onze Digital professionals brengen onze toonaangevende digitale mogelijkheden, assets, software en diensten samen. Ook bieden ze klanten een groot portfolio van business en IT diensten – van het ontwikkelen van nieuwe digitale strategieën tot het implementeren van digitale technologieën en het uitvoeren digitale processen.

Jij bent onderdeel van Digital – Applied & Visual Analytics. Applied & Visual Analytics is een onderdeel van Accenture en wij helpen grote internationale organisaties om hun prestaties te verbeteren door meer waarde te halen uit hun data. Dit zorgt ervoor dat bedrijven snellere en slimmere beslissingen nemen voor (complexe) business issues. Binnen Applied & Visual Analytics kun jij - vanuit je expertise - worden ingezet in de volgende industrieën: Products, Communication, Media, Entertainment & High Tech, Public Services & Health, Resources of Financial Services.

 

Kwalificaties
Jij bent de perfecte kandidaat voor deze functie wanneer je recent een (technische) Bachelor- of Master opleiding hebt afgerond en op zoek bent naar een uitdagende werkomgeving om jezelf als Business Intelligence consultant te ontwikkelen.

Daarnaast heb je basiskennis van en ervaring met
• Databases, SQL en Data Modelleren (ERD)
• Business Intelligence concepten zoals ETL en Reporting
• Programmeertalen zoals Javascript, Java, PHP en Python
• Excellente beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Interesse?
Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct online via de button ‘solliciteer online’ en upload je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge Neuteboom via inge.neuteboom@accenture.com. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.