Job description

HERONTDEK JE TALENT

 

Is het tijd voor iets nieuws? Wordt je overvallen door loopbaan twijfels? Wil jij jezelf verdiepen in een nieuw vakgebied? Dan is het hoog tijd voor een carrièreswitch!

 

Wij bieden je de kans om samen met een groep enthousiaste trainees, die dezelfde ambitie hebben, je talent te herondekken in een ander vakgebied. Wij zoeken nieuwe collega’s die enthousiast worden van het bedenken van oplossingen, zich wil verdiepen in bedrijfsprocessen en klaargestoomd wil worden voor een carrière in een dynamische werkomgeving.


Wat houdt het Talent Traineeship in?

Het Talent Traineeship bestaat uit twee delen. In het eerste deel helpen wij jou om, in kleine stapjes, je nieuwe vakgebied te begrijpen. Je gaat je verdiepen in de automatisering van bedrijfsprocessen. Je krijgt hierdoor inzicht in welke werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door een computer. Met dit inzicht creëer je, met behulp van gebruiksvriendelijke programma’s, slimme oplossingen voor onze klanten. Wij zorgen dat jij voldoende tijd krijgt om je deze programma’s eigen te maken met de juiste begeleiding.

 

In het tweede deel ga je werkervaring op doen. Gedurend deze tijd zul je samenwerken met collega’s aan uitdagende projecten waar je veel van kunt leren. Onze coaches en trainers bereiden je voor op je nieuwe carrière en zorgen dat jij je thuis gaat voelen in dit nieuwe vakgebied.


Wie ben jij?

Je bent net klaar met je studie (HBO of Master) en hebt maximaal 3 jaar werkervaring. Jij bent gemotiveerd, leergierig en een echte teamplayer. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed. Je bent geïnteresseerd in technologie, ook al weet je er inhoudelijk nog niet zo veel van, en jij wil je daar graag in verdiepen! Voor sommige rollen zal gereisd moeten worden naar klanten. Je bent daarom ook bereid om ongeveer 2 tot 3 dagen in de week te werken in een Accenture team op klantlocatie. 


Wie zijn wij?

Accenture in Heerlen is een jong en snel groeiend kantoor. Op ons kantoor werken teams van jonge, enthousiaste en slimme professionals samen aan innovatieve projecten voor klanten in de Euregio. Wij werken met name op projecten op het gebied van Artificial IntelligenceBlockchain en Robotic Process Automation. Meer over ons kantoor in Heerlen vind je hier. Op onze website zie je ook welke andere collega’s dit traineeship eerder hebben gedaan.


 Als je bij Accenture werkt heb je wereldwijd meer dan 425.000 collega’s in meer dan 55 landen. Wij helpen onze klanten met de groepen Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations om voorop te blijven lopen in de markt.


Wat mag je van ons verwachten?

Tijdens het traineeship zorgen wij ervoor dat je voorzien bent van de juiste middelen zoals een laptop, smartphone en NS Business Card. Daarnaast mag je uitgaan van dagelijkse persoonlijke begeleiding. Verder mag je van ons verwachten:

  • Marktconform salaris;
  • Werkweek tussen de 32, 36 of 40 uur (eerste maand is 40 uur uur per week i.v.m. training);
  • 26 vakantie dagen bij full-time;
  • Onkostenvergoeding + reiskostenvergoeding;
  • Korting op zorgverzekering;
  • Pensioenregeling;

Meld je nu aan voor de selectiedag!

Ben jij klaar voor je carriereswitch? Solliciteer dan op de website. Vragen stellen kan aan ruben.van.nunen@accenture.com of rachel.deurenberg@accenture.com


Accenture respecteert je privacy en gaat daar zorgvuldig mee om volgens onze privacy statment. Om aan ons privacybeleid te voldoen, verzoeken wij u vriendelijk om via de Accenture-website te solliciteren.