Accenture is een vooraanstaande, wereldwijde zakelijke dienstverlener. Wij werken met bedrijven uit alle industrieën over de hele wereld om het Nieuwe—nu te creëren. De grootste uitdagingen van onze klanten lossen wij op door onderscheidende end-to-end service te leveren in strategie, advies, digitaal, technologie en operations.

Met wereldwijd meer dan 459.000 werknemers die klanten in meer dan 120 landen helpen, past Accenture innovatie toe om te veranderen hoe de wereld werkt en leeft. Bij Accenture Nederland werken zo'n 2.600 van de werknemers.  

Bij Accenture gebruiken we een innovatiegerichte aanpak om onze klanten te helpen hun toekomst voor zich te zien en vorm te geven. Met behulp van onze innovatiearchitectuur brengen we onze kwaliteiten om samen met jou disruptieve innovaties te creëren, te ontwikkelen en te leveren voor de lange termijn. Wij werken op de grens tussen business en technologie om jouw resultaten te verbeteren en jouw duurzame waarde voor jouw belanghebbenden te waarborgen. 

Neem gerust contact met me op