Maurice van Eck is een managing director bij Accenture Nederland, verantwoordelijk voor de maritieme, industriële en bouwsectoren.

Maurice kwam in 1996 bij Accenture waar hij zich bij de start van zijn carrière bezighield met nutsbedrijven en vervolgens met de chemie en olie-en gasindustrieën. Hij heeft expertise opgebouwd in het helpen van bedrijven met hun transformatie door management advies, technologische services en business process outsourcing (BPO).

Met meer dan 20 jaar aan ervaring bij Accenture heeft Maurice diepgaande kennis opgedaan in alle subsectoren van de natuurlijke hulpbronnen sector. Ondanks dat hij steeds Nederland als basis had, heeft hij met diverse vooraanstaande multinationals en internationale teams gewerkt, waaronder in Brazilië, de Verenigde Staten, China en Indië.

Zijn internationale carrièrepad heeft hem geholpen de belangrijkste onderwerpen binnen de industrie te begrijpen, zowel de sterke punten als de uitdagingen. Begrip van deze klantwensen is cruciaal voor de rol die hij dagelijks met enorm veel plezier vervult. 

Wil je meer weten over Maurice zijn motivatie en belangrijkste levenslessen? Je kan zijn persoonlijke portret hier lezen.

Neem gerust contact met me op