Met meer dan 18 jaar ervaring leidt Mehmet wereldwijde organisaties in hun digitale IT-transformatieproces en begeleidt hen naar nieuwe, geconnecteerde, collaboratieve en open manieren van zakendoen. Daarbij gebruikmakend van digitale en commerciële technologieën om innovatie en groei te stimuleren en te accelereren, en om duurzame digitale capaciteiten op te zetten in een internationale omgeving.

Zijn carrière omvat diverse end-to-end realisatie van digitale transformaties vanuit Accentures Digital praktijk en in verschillende industrieën, met een bijzondere specialisatie in Digital Commerce bij internationale klanten.  

Mehmet begon zijn loopbaan bij Accenture direct uit de schoolbanken van de Universiteit van Amsterdam, waar hij Business Information Systems studeerde, een combinatie van Computer Science en Business Strategy and Processes.

Hij is geboren en getogen in Amsterdam, is getrouwd en trotse vader van drie zoons. Daarnaast is Mehmet gepassioneerd om klanten en collega’s te helpen slagen in de uitdagingen die zijn tegenkomen. In zijn vrije tijd reist hij graag naar zonnige strandbestemmingen; zijn favoriete manier om een maaltijd te bereiden is de barbecue. En om gezond te blijven, doet Mehmet aan cross-fit en martial arts.

Neem gerust contact met me op